Om Cliniclands

Vi er et foretak med et stort og bredt sortiment som stadig fokuserer på å finne nye produkter og varemerker til den Nordiske dental- og medisinske markedet. Vår filosofi er enkel: alle klinikker, store som små, skal ha tilgang til et stort sortiment, som inneholder alle produktkategorier og varemerker som de allerede benytter i klinikken i dag. Men, samtidig også ha tilgang til en rekke nye og spennende produkter som ellers ikke finnes på det norske markedet. Alt dette tilbyr vi til meget fordelaktige priser!

Det er vårt mål å tilby våres kunder markedets største sortiment, som inkluderer over 700 unike varemerker innenfor kategorien apparater, hånd- og vinkelstykker, dentale forbruksvarer, implantater og protetikk, biomaterial, ortodonti, instrumenter, CAD/CAM samt hele sortimentet for kontorrekvisita fra Staples – alt i en og samme portal.

Våre kunders tid er dyrebar – det vet vi – derfor har vi fokusert på å gjøre søke – og bestillingsfunksjonen av produkter som rask og effektiv som mulig i bransjens mest moderne nettbutikk. Det betyr at du som klinikk kan gjøre dine innkjøp når det passer deg, døgnet rundt, enten direkte i nettbutikken eller via smartphone og nettbrett, så kan dere også gjøre bestillinger hos vår kundeservice på telefon, mandag-fredag 08-17.

For å virkelig skille oss ut i mengden har vi også komplettert vårt store utvalg med et heldekkende EVM (EgetVareMerke) porteføljer som strekker seg over alle produktkategorier. På den måten har våre kunder et enormt utvalg av varer i alle prisklasser og velge mellom.

Vi ønsker dere velkommen til Cliniclands! Dersom du kjenner til noen produkter eller varemerker som du ønsker var en del av vårt sortiment, nøl ikke med å kontakte oss!

Cliniclands
+4723966663
kundetjeneste@cliniclands.com

close

Nye produkter hos Cliniclands

Vi arbeider kontinuerlig med å ha det riktige lageret for din klinikk. Derfor ønsker vi at dere nedenfor skriver hvilke produkter dere ikke finner eller savner, så svarer vi så raskt som mulig

close