Kundeservice

I Cliniclands har vi tatt utgangspunkt i at kjøpsopplevelsen av dental – og medisinske varer skal være så enkel og effektiv som mulig. Derfor har vi lansert en nettbutikk som skal gjøre dine søk etter produkter og varemerker effektivt og smidig.

På Cliniclands sin kundetjeneste står våre kunder i fokus. Det er viktig for oss at du som kunde skal føle deg godt ivaretatt og trygg i hele vår kjede. Fra ditt første søk etter et produkt i nettbutikken, til den er bestilt og levert. Derfor kan du som kunde alltid kontakte vår kundetjeneste om du har spørsmål, det kan være seg spørsmål om ett produkt, ditt kjøp, din leveranse eller annet i forbindelse med din opplevelse som kunde.

Det finnes flere måter å komme i kontakt med oss, du velger den som passer deg best:

Via telefon: +4723966663
Via e-post: kundetjeneste@cliniclands.com
Via chat: Test gjerne ut vår chat-funksjon på våre nettsider om du har problemer eller spørsmål under ditt besøk hos oss. Vår kundeservice er online og beredt (man-fre, 08-17) via chatten og er online dersom de ikke er opptatt i en kundesamtale akkurat da.

close

Nye produkter hos Cliniclands

Vi arbeider kontinuerlig med å ha det riktige lageret for din klinikk. Derfor ønsker vi at dere nedenfor skriver hvilke produkter dere ikke finner eller savner, så svarer vi så raskt som mulig

close