1.

Vår nye nettbutikk gjør bestillingen din enkel og smidig

I vår nydesignede nettbutikk foretar du bestillingen din raskt, enkelt og effektivt. Vi har dessuten videreutviklet vår populære «favoritt-funksjon» slik at det blir enda smidigere å bestille de varene du bestiller ofte.

2.

Gjennom det globale nettverket vårt finner vi de nyeste produktene.

La oss gjennomsøke markedet for deg. Via vårt globale nettverk av partnere og produsenter kan vi tilby deg stort sett alle dentalprodukter på markedet og levere dem til klinikken din innen 3-5 virkedager. Vi stiller også krav til samarbeidspartnerne våre om at de er sertifisert etter ISO 9001 og arbeider i henhold til dette kvalitetsstyringssystemet.

3.

Levering allerede 3-5 dager etter bestilling

Hos andre selskaper kan det ta måneder før de nyeste dentalproduktene som lanseres på markedet finnes på lager. Hos Cliniclands kan du bestille stort sett hvilket dentalprodukt som helst og få det levert innen 3-5 virkedager. Raskt, smidig og rimelig!

close

Nye produkter hos Cliniclands

Vi arbeider kontinuerlig med å ha det riktige lageret for din klinikk. Derfor ønsker vi at dere nedenfor skriver hvilke produkter dere ikke finner eller savner, så svarer vi så raskt som mulig

close