Hva synes kundene våre?

Willa Tandhälsa

Willa Tandhälsa

Willa Tandhäls er en tannklinikk med fire tannleger, to tannhygienikere og fem tannpleiere. Vår nisje er endodonti og implantat. Vi har brukt Cliniclands som leverandør i snart ett år, et samarbeid vi er svært glade for.

For oss er det svært viktig at vår hovedleverandør holder høy standard når det gjelder kvalitet, service og leveransevilkår i tillegg til at de produktene vi etterspør har en god pris.

Cliniclands oppfyller disse kravene fra vår side.

Vi opplever at kundeservicen er profesjonell og fremfor alt at personalet er svært behjelpelig og hyggelig. Leveransene fungerer godt og vi får alltid varene innen tre til fire virkedager.

Til hjemmesiden

TandCity ApS

Vi er en nyåpnet klinikk sentralt i København, og vi har brukt Cliniclands i snart et halvt år. Vi er utrolig glade for samarbeidet, og spesielt det høye servicenivået. Det er lett å komme i kontakt med Cliniclands, og de er raske til å svare på forespørsler, mail osv. Vi har flere ganger opplevd at de har kunnet bestille varer hjem som de ellers ikke hadde i sortimentet sitt, og hvis det ikke har vært mulig, har de funnet gode og rimelige alternativer. I det hele tatt er prisnivået svært fordelaktig, og vi har stort sett stoppet samarbeidet med samtlige danske dentalfirmaer. Vi bestiller vanligvis varer én gang om måneden, og levering skjer innen en uke.

Vi kan på det varmeste anbefale Cliniclands.

Til hjemmesiden
TandCity ApS
Dentalakademin

Dentalakademin

Dentalakademin er en klinikk i hjertet av Stockholm som helt og holdent fokuserer på tannpleie av høyeste internasjonale klasse. Mange av behandlingene som utføres hos oss utføres overhodet ikke noe annet sted i Sverige. Derfor har vi et svært unikt krav på produkter som det ofte ikke er mulig å kjøpe hos de allerede eksisterende dentaldepotene i Sverige. Siden vi begynte samarbeidet med Cliniclands så har de alltid hjulpet oss med å ta inn disse produktene fra alle verdens hjørner både raskt og effektivt.

Tannpleierne på Dentalakademin liker hjemmesiden da den jobber utrolig raskt og de setter svært stor pris på chatten.

Påliteligheten til leveransene har gradvis blitt bedre og bedre og i snart et år har det fungert helt upåklagelig, med få til ingen restnoteringer.

Vi kan varmt anbefale Cliniclands till både store gruppeklinikker og til de litt mindre aktørene.

Til hjemmesiden

Tandläkarna Lilla Torg

Tandläkarna Lilla Torg er en toppmoderne klinikk i sentrum av Kristianstad der man møtes av et sammensveiset team av tannleger, tannpleiere og tannteknikere. Behandlingene omfatter alt fra allmenntannhelse til implantat og protetikk.

Alle materialer og forbruksvarer finnes hos Cliniclands og de gangene vi har spørsmål får vi raske og tydelige svar fra kundetjenesten. Nettbutikken har et enkelt og smidig grensesnitt som gjør det enklere i det daglige arbeidet… og prisene deres er uslåelige!

Til hjemmesiden
Tandläkarna Lilla Torg
UkkC

UkkC

Vi på UkkC synes at utvalget er bredt. Nettbutikken er enkel å håndtere. Ved kontakt med kundetjenesten er servicen god.

Vi får leveransene raskt.

Til hjemmesiden

VkkC

Jeg heter Eva og jobber som tannpleier på Västerås Käkkirurgiska Centrum, en spesialistklinikk innen kjevekirurgi og protetikk, der jeg blant annet er ansvarlig for innkjøpene.

Vi har vært med siden starten hos Cliniclands. Utvalget er bredt, utvikles hele tiden og prisene er konkurransedyktige.

Hjemmesiden er oversiktlig og «Mine favoritter» er et bra verktøy. En annen funksjon som er toppen er at jeg kan chatte med kundetjenesten. Jeg får straks informasjon og tips om produkter. Flott service!

Varer jeg har bestilt kommer ofte innen en uke, med få produkter restnotert.

Til hjemmesiden
VkkC
Nacka och Saltsjöbadens tandvårdsteam

Nacka och Saltsjöbadens tandvårdsteam

Nacka och Saltsjöbadens tandvårdsteam er to moderne tannpleieklinikker som tilbyr alle typer av tannpleie og tar også imot henvisninger for kjevekirurgi og implantatbehandlinger, to områder de har god erfaring med. Vårt absolutte fokus er å skreddersy den beste behandlingen en kan tenke seg for hver enkelt pasient, en ambisjon som stiller høye krav til de to teamene våre og også på underleverandørene våre.

Nå har vi arbeidet med Cliniclands i snart ett år og liker virkelig det brede utvalget deres og den store fleksibiliteten de viser i å imøtekomme våre ønsker. Hvis vi har bedt om en spesialvare, kan de ofte løse dette for oss, noe som er viktig. I tillegg til svært konkurransedyktige priser, setter vi pris på deres personlige og raske respons ... man merker at de har fokus på oss som kunde!

Bestillinger foretar man enkelt i nettbutikken deres som føles svært smidig å arbeide i.

Til hjemmesiden

Baldetorp Tandvård

Baldetorp Tandvård er en moderne klinikk som ligger sentralt i Helsingborg. Vi har kompetanse innenfor alle områder og tilbyr i tillegg til allmenntannpleie behandlinger med fokus på estetikk samt implantat og protetikk. Vi kom i kontakt med Cliniclands for over et år siden og har siden den gang vært kunde hos dem. Utvalget, som strekker seg over alle kategorier er imponerende og vi finner alt vi trenger til svært gode priser!

Ekstra pluss til den nye nettbutikken!

Til hjemmesiden
Baldetorp Tandvård
Stjärntandläkarna

Stjärntandläkarna

Stjärntandläkarna er en nyåpnet klinikk sør i Malmö.
Vi setter pasienten i sentrum og det stiller høye krav til innkjøpene våre.
Cliniclands har et stort utvalg av de beste produktene, raske leveranser, god service og til svært gode priser.

Den beste partneren til din klinikk.

Stjärntandläkarna ser frem imot et langt samarbeid

Til hjemmesiden
close

Nye produkter hos Cliniclands

Vi arbeider kontinuerlig med å ha det riktige lageret for din klinikk. Derfor ønsker vi at dere nedenfor skriver hvilke produkter dere ikke finner eller savner, så svarer vi så raskt som mulig

close